De prijzen van de ruimtes zijn afhankelijk van in welk van het viertal gebouwen je interesse hebt en of je in het bezit bent van een CAWA registratie. Daarom raden we je aan om langs te komen om de verschillende ruimtes te bekijken. Hier vind je een overzicht van alle ruimtes. Alle bedragen zijn exclusief BTW. 

Via dit formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Broedplaats BOGOTÁ is makkelijk te bereiken vanaf Amsterdam en Haarlem. Per fiets, auto of via openbaar vervoer. Gemiddeld is BOGOTÁ vanaf Haarlem 20 minuten en vanaf Amsterdam een half uur fietsen. Iedere huurder krijgt een fiets ter beschikking en er zijn gratis parkeermogelijkheden. Ook ligt de broedplaats op loopafstand van treinstation Halfweg-Zwanenburg en busstation Kinheim, Zwanenburg.

De Commissie voor Ateliers en (Woon)Werkpanden Amsterdam (CAWA) beoordeelt onder andere het kunstenaarschap van kandidaat huurders voor nieuwe broedplaatsen. Om in aanmerking te komen voor een CAWA-ruimte dien je beroepsmatig kunstenaar te zijn en mag je inkomen niet te hoog zijn. Om bij BOGOTÁ een CAWA-ruimte te kunnen huren heb je een positieve uitkomst van de CAWA-basistoets nodig. Deze kan je hier invullen. Houd er rekening mee dat de uitslag een aantal maanden kan duren. Huurders met een positieve CAWA-uitslag betalen gemiddeld 20 tot 25% minder dan huurders die tegen het reguliere tarief huren. Meer informatie over de CAWA kan je vinden op de website van Gemeente Amsterdam.

Op dit inschrijfformulier staat aangegeven welke informatie we nodig hebben.

Na ons kennismakingsgesprek hoor je binnen twee weken of je bent toegewezen. 

Als je bent toegewezen hebben we een aantal documenten van je nodig om een contract te kunnen opstellen, zoals je KvK-nummer en CAWA-registratienummer (indien van toepassing). Tegen die tijd zal je hiervoor een formulier ontvangen met alle details.

Naast gas, water, licht en internet krijgt iedereen een fiets en een grote plantenbak, die als moestuin gebruikt kan worden, ter beschikking. Daarnaast kunnen we gebruik maken van het restaurant, meeting rooms, de expositieruimte en hebben we een cultureel programmeur tot onze beschikking die ons helpt met het ontmoeten en samenwerken. Aanpassingen aan de ruimtes zijn voor eigen rekening of in overleg. 

We vinden het belangrijk dat we samen bouwen aan Broedplaats BOGOTÁ. Door middel van zes opgestelde teams in verschillende thema’s; Equipo del Jardin, Equipo de Conexiones, Equipo de Mantenimiento, Equipo de Eventos en Equipo de la Comida. We nemen allemaal deel aan minimaal twee teams per jaar, om zo Broedplaats BOGOTÁ samen een levendige plek te maken.

Broedplaats BOGOTÁ is in beheer van meurkens&meurkens, een maatschappelijke ontwikkelaar van gebouwen voor de creatieve industrie in de breedste zin. Al tien jaar transformeert m&m leegstaand vastgoed tot bruisende broedplaatsen. Zo is m&m bijvoorbeeld verantwoordelijk voor broedplaats LTS in Amsterdam en Onder de Toren in Haarlem. Broedplaats BOGOTÁ wordt de eerste permanente broedplaats van m&m.

Voor vragen kan je contact opnemen via 023-5333542 tijdens kantoortijden of via welkom@broedplaatsbogota.nl. Als je interesse hebt in het huren van een ruimte kan je dit formulier invullen.