Plattegronden:

Prijzen en beschikbaarheid
De prijzen van de ruimtes zijn afhankelijk van in welk van de gebouwen je interesse hebt en of je in het bezit bent van een positieve toetsing door de CAWA-commissie. Hier kun je zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn en wat de bijbehorende kosten zijn.


Kijkdagen
We hebben nog verschillende soorten ruimtes beschikbaar bij Broedplaats BOGOTÁ. Iedere maandag en donderdag om 15.00 houden we rondleidingen. Hier kun je je aanmelden.


Faciliteiten
Naast gas, water, licht en internet kun je aanspraak maken op een grote plantenbak die als moestuin gebruikt kan worden. Heb je een fiets nodig om bij Broedplaats BOGOTÁ te komen? Geef dit dan aan bij ons.
Als huurder bij Broedplaats BOGOTÁ kun je kosteloos gebruik maken van de vergaderruimtes en de expositieloods. Ook hebben we een cultureel programmeur ter beschikking die ons helpt met ontmoeten en samenwerken.
Daarnaast is café Klein BOGOTÁ vijf dagen geopend voor koffie, ontbijt en een heerlijke lunch. Het café denkt ook graag met jou mee bij het organiseren van een netwerkborrel of barbeque bij de afsluiting van een expositie of evenement.


CAWA
Voor sommige ruimtes op Broedplaats BOGOTÁ is het beschikken over een positieve CAWA-basistoets nodig. Deze kan je hier invullen. Houd er rekening mee dat de uitslag een aantal maanden kan duren. Huurders met een positieve CAWA-uitslag betalen gemiddeld 25% minder voor een ruimte. Meer informatie over CAWA kan je vinden op de website van Gemeente Amsterdam.