Onder de Pergola LIVE!

Deze zomer weer terug: Onder de Pergola LIVE!
Binnenkort gaat de kaartverkoop van start.

Lees meer >>

expositie De Plek

Dit weekend is expositie De Plek geopend bij BOGOTÁ. De expositie is te bezoeken op 29 en 30 april en 1 mei, elke dag van 12:00 tot 18:00. Op vrijdag is om 16:00 de officiële opening.

Lees meer >>

Geen nieuws

VACATURE: Cultuurprogrammeur m&m

VACATURE: cultuurprogrammeur meurkens&meurkens

Per november 2021 zoekt m&m een nieuwe collega die zich gaat bezighouden met de culturele programmering van de broedplaatsen. De cultuurprogrammeur kleurt de broedplaatsen in met een verdiepend en verbredend inhoudelijk programma. En ondersteunt ook (nieuwe) initiatieven van huurders. 40u p/w. Interesse? Lees dan verder.

Lees meer >>

BOGOTARADIO MEETS HOLLANDSE ZOMER

Afgelopen vrijdag 30 juli werd er weer uitgezonden, vanaf een stille broedplaats, in een dicht café (want: zomerstop) met het thema ZOMER door de uitzending heen, terwijl het buiten met bakken uit de hemel kwam..

Lees meer >>

MONUMENTMAKERS ZOEKT AMBITIEUZE MAKERS

Op Open Monumentendag 2021 wordt er gestreefd naar het beleefbaar en zichtbaar maken van erfgoed voor een breed publiek. Dit jaar gebeurt dat onder het thema 'Jouw monument is mijn monument'. Het project MonumentMakers is voor deze dagen op zoek naar ambitieuze makers voof bij Fort Aalsmeer!

Lees meer >>

STAGEPLEK FLEXTRASH

AANGEBODEN: STAGEPLEK (DUURZAME) COMMUNICATIE & MARKETING

Flextrash zoekt per september een stagiair communicatie & marketing bij duurzame organisatie. Wil jij je ontwikkelen als ondernemende marketeer en tegelijkertijd iets betekenen voor de verduurzaming van de wereld om je heen? Lees dan verder.

Lees meer >>

BogotaRadio op locatie!

BOGOTARADIO OP BEZOEK BIJ COLLEGA-BROEDPLAATS GINDS

De eerstvolgende uitzending zal (voor het eerst sinds het bestaan van BogotáRadio) plaatsvinden, niet in café klein BOGOTÁ nee, maar worden uitgezonden vanaf collega-broedplaats GinDS.

Lees meer >>

GENIETEN ONDER DE PERGOLA

De concerten Onder de Pergola bij Broedplaats BOGOTÁ waren zomers genieten. Op een speciaal gebouwd podium voor deze avonden lieten de muzikanten van BOGOTÁ zien waar zij achter de studio deuren aan werken. Een muzikale ontdekkingstocht gecombineerd met warm community gevoel luidde de zomer lekker in!

Lees meer >>

BROODFONDS REGIO HAARLEM: NIEUWE MEETING

Omdat er animo is voor een nieuw Broodfonds in de regio Haarlem wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd door het Broodfonds. Wordt je als zelfstandige ziek, dan zit je zonder inkomen. Ben je minimaal een jaar ondernemer? Dan is een broodfonds misschien iets voor jou.

Lees meer >>

HUURDERS VAN BOGOTA: DOE MEE AAN DE BOGOTA WINTERMARKT!

VOOR ALLE HUURDERS VAN BOGOTA: DOE MEE AAN DE BOGOTA WINTERMARKT 2021

Je zou het al bijna een traditie kunnen noemen; de BOGOTÁ Wintermarkt! Voor de derde keer op een rij storten we ons op de organisatie van het event. Een moment waarop wij ons als broedplaats aan de buitenwereld willen laten zien.

Lees meer >>

BOGOTÁ Wintermarkt 2021 afgelast

Met pijn in ons hart zijn we genoodzaakt de BOGOTÁ Wintermarkt 2021 af te lassen.

Lees meer >>