GENIETEN ONDER DE PERGOLA

De concerten Onder de Pergola bij Broedplaats BOGOTÁ waren zomers genieten. Op een speciaal gebouwd podium voor deze avonden lieten de muzikanten van BOGOTÁ zien waar zij achter de studio deuren aan werken. Een muzikale ontdekkingstocht gecombineerd met warm community gevoel luidde de zomer lekker in!

Lees meer >>

MONUMENTMAKERS ZOEKT AMBITIEUZE MAKERS

Op Open Monumentendag 2021 wordt er gestreefd naar het beleefbaar en zichtbaar maken van erfgoed voor een breed publiek. Dit jaar gebeurt dat onder het thema 'Jouw monument is mijn monument'. Het project MonumentMakers is voor deze dagen op zoek naar ambitieuze makers voof bij Fort Aalsmeer!

Lees meer >>

STAGEPLEK FLEXTRASH

AANGEBODEN: STAGEPLEK (DUURZAME) COMMUNICATIE & MARKETING

Flextrash zoekt per september een stagiair communicatie & marketing bij duurzame organisatie. Wil jij je ontwikkelen als ondernemende marketeer en tegelijkertijd iets betekenen voor de verduurzaming van de wereld om je heen? Lees dan verder.

Lees meer >>

BROODFONDS REGIO HAARLEM: NIEUWE MEETING

Omdat er animo is voor een nieuw Broodfonds in de regio Haarlem wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd door het Broodfonds. Wordt je als zelfstandige ziek, dan zit je zonder inkomen. Ben je minimaal een jaar ondernemer? Dan is een broodfonds misschien iets voor jou.

Lees meer >>

Geen nieuws