Prijzen en beschikbaarheid

De prijzen van de ruimtes zijn afhankelijk van in welk van het viertal gebouwen je interesse hebt en of je in het bezit bent van een  CAWA registratie. Hier kun je zien welke ruimtes nog beschikbaar zijn en wat de bijbehorende kosten zijn.


Kijkdagen

We hebben nog verschillende soorten ruimtes beschikbaar bij Broedplaats BOGOTÁ. Iedere maandag en donderdag om 15.00 houden we rondleidingen.  Hier kun je je aanmelden.


Faciliteiten

Naast gas, water, licht en internet krijgt iedereen een fiets en een grote plantenbak, die als moestuin gebruikt kan worden, ter beschikking. Daarnaast kunnen we gebruik maken van het restaurant, meeting rooms, de expositieruimte en hebben we een cultureel programmeur ter beschikking die ons helpt met ontmoeten en samenwerken.


CAWA

Voor sommige ruimtes op Broedplaats BOGOTÁ is het beschikken over een positieve CAWA-basistoets nodig. Deze kan je  hier invullen. Houd er rekening mee dat de uitslag een aantal maanden kan duren. Huurders met een positieve CAWA-uitslag betalen gemiddeld 25% minder voor een ruimte. Meer informatie over CAWA kan je vinden op de website van Gemeente Amsterdam.