HUURDERS VAN BOGOTA: DOE MEE AAN DE BOGOTA WINTERMARKT!

VOOR ALLE HUURDERS VAN BOGOTA: DOE MEE AAN DE BOGOTA WINTERMARKT 2021

Je zou het al bijna een traditie kunnen noemen; de BOGOTÁ Wintermarkt! Voor de derde keer op een rij storten we ons op de organisatie van het event. Een moment waarop wij ons als broedplaats aan de buitenwereld willen laten zien.

Na de online editie van vorig jaar (er is nog e.e.a terug te vinden op ons youtube-kanaal) hebben we dit jaar onze zinnen gezet op weer een fysieke editie! De organisatie ligt in handen van de equipo de eventos i.s.m. team meurkens&meurkens.

Denk aan een markt in de expoloods, waar authentieke en eigengemaakte producten en kunst verkocht kan worden. En denk tevens festival, waar performances zijn (muziek, theater, dans) en randprogrammering (artist talks, bogotaradio, vuur & verhalen). Dit jaar willen we het programma weer uitbreiden met workshops. Een gezellige food court en bijzondere aankleding op z'n Bogotaans maken dit winterse evenement nét even anders.


De BOGOTÁ Wintermarkt 2021 zal plaatsvinden op

vrijdag 10 december 17.00-22.00u

zaterdag 11 december 11.00-16.00u


Ben je huurder bij broedplaats BOGOTÁ? Bij deze vragen we je dan om deel te nemen aan de wintermarkt en de kans aan te grijpen om een unieke bijdrage te leveren vanuit jouw expertise of enthousiasme. Hoe meer ondernemers zichtbaar zijn op dit evenement, hoe leuker!

Via dit formulier kun je aangeven waar je aan denkt voor de Wintermarkt van dit jaar.

let op! Aanmelden voor de markt kan tot uiterlijk maandag 22 november!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar merijn@meurkens.nl