GENIETEN ONDER DE PERGOLA

De concerten Onder de Pergola bij Broedplaats BOGOTÁ waren zomers genieten. Op een speciaal gebouwd podium voor deze avonden lieten de muzikanten van BOGOTÁ zien waar zij achter de studio deuren aan werken. Een muzikale ontdekkingstocht gecombineerd met warm community gevoel luidde de zomer lekker in!

Op vier vrijdagen in juli was het heerlijk genieten op het binnenplein van Broedplaats BOGOTÁ. Menig bezoeker vertelde 'verrast' te zijn door wat zij aantroffen, tussen snelweg, bedrijventerrein en de Ringvaart; een oergezellig plein met een bak aan muzikaal talent tentoon gesteld!

Het was weer even wennen voor de muzikanten. Het waren weliswaar beperkte aantallen publiek waar ze voor speelden, maar velen van hen deden dit weer voor het eerst. Na anderhalf jaar lockdown lieten zij weer horen waar ze in stilte aan gewerkt hadden. Een nieuwe sound, nieuw EP, de concertgangers kunnen later zeggen: 'Ik was daar toen bij! De eerste keer dat ze dat nummer live speelden!'.

Onder de Pergola werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Haarlemmermeer, Stichting BOGOTÁ in Beeld en Aan de Ringvaart BV. Bijgestaan door de vele huurders die als vrijwilliger opsprongen om een handje te helpen; van kassa medewerkers, tot barploegen en podiumbouwers. Iedere vrijdag was er weer een leuke mengelmoes tussen de vaste gezichten en nieuwsgierige nieuwelingen van buiten de broedplaats. En de zon scheen iedere keer weer!

Wij kijken er naar uit volgend jaar opnieuw publiek te mogen ontvangen en van meer nieuwe muziek te mogen genieten. Op naar Onder de Pergola 2022!

De foto's zijn tijdens Onder de Pergola gemaakt door diverse fotografen:
Alexander Grautman
Cissie van der Ven
Lydia van der meer

Tom Strunk


De verschillende aftermovies zijn gemaakt door Stichting TRACE en te bekijken op het youtube kanaal van Broedplaats BOGOTÁ.

Onder de Pergola LIVE! is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Haarlemmermeer, Stichting BOGOTÁ in Beeld en Aan de Ringvaart BV.