Jelle Hondema

dienstverlening

WorkCity is actief als dienstverlener op de arbeidsmarkt en heeft als missie om zoveel mogelijk mensen aan een passende werkplek te helpen. Hiervoor is een specifieke app ontwikkeld: WorkMatch. De tool toont 25.000 verschillende functies waarmee je eenvoudig ontdekt welke banen nog meer bij jou passen. Daarmee vind je ook de baan die past bij jouw talent. Wij gaan ervan uit dat voor iedereen een baan te vinden is maar dan moet je wel weten waar je moet zoeken. En daarbij kan WorkMatch jou helpen.

Wat de app uniek maakt is dat er niet alleen wordt gekeken naar de achtergrond van een persoon, of naar diploma’s en ervaring. Nee, er wordt gekeken naar wat je daadwerkelijk kan. Jouw vaardigheden zijn leidend. Het resultaat levert vaak verrassende resultaten op.

Via het invullen van een korte vragenlijst krijg je direct inzicht in jouw vaardigheden en kansen op de arbeidsmarkt. Je komt bijvoorbeeld te weten of jouw vaardigheden passen bij je huidige baan en voor welke beroepen je nog meer geschikt bent.

Achtergrond Jelle Hondema;

Jelle is al jaren actief in de arbeidsbemiddeling. In het verleden als zelfstandig ondernemer en als mede-eigenaar van een detacheringsbureau en wervings- en selectiebureau. Nu als ondernemer betrokken bij WorkCity.

Voordat hij bij WorkCity betrokken raakte, heeft hij met twee partners het centrum voor innovatieve maakindustrie MAAK in Haarlem opgezet. Daarnaast ontwikkelde hij ook het label smartbanen.com, voor banen in de smart industrie. Jelle weet als geen ander vraag en aanbod op de arbeidsmarkt aan elkaar te verbinden.