De uitzending van vrijdag 12 november stond geheel in het teken van collega broedplaats GinDS.

Bij ONS KENT ONS waren huurders Jan Luitjes en Marsha Roth te gast, die een atelierbunker huren aan de Geniedijk in Hoofddorp. Ook luisterden we naar reportages van het evenement DaarGinDS.BogotáRadio

Van beginnende producers en gelouterde beeldhouwers tot fashion designers en meubelmakers en alles aan (creatieve) ondernemers daartussenin! Twee uur lang vragen we Bogotanen, en ieder die interessant voor hen is, uit over hun Kunsten en Kunstjes, dagelijkse beslommeringen en beproevingen en creëren we samen meer dan genoeg inspiratie voor een vliegende creatieve start van de maand die voor ons ligt.

BogotaRadio is onderdeel geworden van broedplaats BOGOTÁ. In dit programma is er ruim bod aan kunst, cultuur & wetenschap, wordt er gedeeld wat er te delen valt aan kennis en expertise en is er aandacht voor (cultureel) ondernemerschap en actualiteiten in de samenleving hieromtrent. Radio vanaf een broedplaats voor iedereen die ook onderdeel van een broedplaats is!


Maandelijks live te horen én te zien in Café Klein BOGOTÁ. Gratis toegang. Online via Facebook.


BogotaRadio is in 2019 ontstaan vanuit de BOGOTÁ Wintermarkt. Op een pleintje in de werkplaats vonden in een intieme setting mooie gesprekken plaats met de ondernemers van de broedplaats. Afgewisseld met theaterdialogen, korte performances, poëzie en een plaatje tussendoor was een concept geboren! In februari 2020 was daar dan echt de eerste uitzending van BogotáRadio; live te bezoeken in café klein BOGOTÁ. Door de lockdown in Nederland in maart verschoof het programma naar enkel online; juist nu was het belangrijk om verbinding met elkaar te houden binnen de broedplaats, elkaar te blijven vinden. Sinds de versoepelingen zijn doorgevoerd is het weer een online én offline programma. De keuze is aan jou; lekker thuis vanaf de bank (of werkplek) of in het café van BOGOTÁ in het bijzijn van anderen; een moment om elkaar te ontmoeten.

Achter BogotáRadio zit een klein team. De organisatie ligt momenteel in handen van Marcel Ott, Lars Kommers en Merijn van Beusekom. Zij laten zich voor het programma inspireren door alle ondernemers, gebeurtenissen en ideeen die bij broedplaats BOGOTÁ naar voren komen, of ieder andere broedplaats.

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen voor bogotaradio? Schroom dan niet en stuur een e-mail naar broedplaatsbogotaradio@gmail.com