Anderhalve meter Sessies

Woensdag 16 t/m zondag 20 september
EXPOSITIE ANDERHALVE METER SESSIES

Sinds de komst van het Corona-virus hebben we onze samenleving radicaal zien veranderen. Nooit eerder was het ineens zo oorverdovend stil op straat en tegelijkertijd zo razend druk achter de voordeur. Waar we werden uitgedaagd op compassie en creativiteit om onze weg te vinden in de anderhalvemetermaatschappij.

Tijdens de gezamenlijke expositie: ANDERHALVE-METER-SESSIES tonen de kunstenaars van broedplaats BOGOTÁ het werk dat zij maakten tijdens deze veelbewogen periode. En geven zij ieder op unieke wijze expressie aan hun waarnemingen en ervaringen uit een tijd waarin we liefde en zorg langs de meetlat moesten leggen.

---Marion Boon---Peter van Borssum Waalkes---Tis Ernst---Maaike Goudriaan---Floris Hurts (2C=2B)---Paola Kalshoven---Madeleine Kniese (2C=2B)---Joris Marjot---Marjolijn Peeters---Lydia van der Meer---Renate Rietbergen---Anneke de Rond---Yvonne Samson---Elly Stembert---Frans Strunk---Wendy Tjalma---Betty de Vries---Adrian Walton Smith---Monique Wijnschenk---

EXPOSITIE: ANDERHALVE-METER-SESSIES
Woensdag 16 september 2020 – zondag 20 september 2020
13.00 – 18.00u
Broedplaats BOGOTÁ expoloods
Haarlemmerstraatweg 79
1165 MK Haarlem
Gratis entree


LET OP!
In lijn met de richtlijnen van het RIVM inzake COVID-19 hebben we de expositie zodanig ingericht dat er voldoende ruimte is voor bezoekers om 1,5 meter afstand te kunnen houden. Echter, om het aantal bezoekers over de dagen te kunnen spreiden, zijn we verplicht om ook te werken met een reserveringssysteem.

U kunt HIER uw tijdslot reserveren