Bogotá Musica presenteert: Onder de pergola LIVE!


Het mág weer, het kán weer en we kunnen niet wachten om het van de daken te zingen: Op vrijdagavond 2, 9, 16 en 23 juli a.s. presenteert Bogotá Musica: ‘Onder de Pergola LIVE!’. Een inspirerende mix van nog niet eerder live gespeelde songs and sounds die onze inhouse muzikanten in een intieme setting bij Broedplaats Bogotá ten gehore gaan brengen.

Wil je hier bij zijn? (Ja, dat wil je!) Reserveer dan snel een ticket, want er is elke vrijdag slechts plek voor 50 gelukkigen. Mocht er verder versoepeld kunnen worden, dan gaan wij hier naar kijken.


Programmering

2 juli - VEYA & Leonard Luka

9 juli - E1 Ten & Leah Rye

16 juli - Yorick van Norden & Palermo

23 juli - MYCA & PYN

Programma

Voor alle vier de vrijdagen geldt hetzelfde programma:
Welkom vanaf 19.00 uur

Act 1: 19.30 - 20.15 uur

Act 2: 21.00 - 21.45 uur

Sluiting om 22.30


Tickets reserveren

In verband met de huidige Covid-19 maatregelen, kunnen wij per avond maximaal 50 gasten ontvangen. Daarom werken we met een reserveringssysteem. Bestel je kaarten hier. Let op! Neem je reserveringsbevestiging s.v.p. mee op de dag van je bezoek aan de broedplaats. Bij aankomst verzoeken we je de tickets af te rekenen (bij voorkeur pin).

COVID-19 - Richtlijnen.

Bij Broedplaats Bogotá volgen we de actuele richtlijnen van het RIVM ter voorkoming van het verspreiden van het Coronavirus. Raadpleeg voorafgaand aan je bezoek aan Broedplaats Bogotá s.v.p. de actuele stand van zaken op de website van het RIVM. Wij vertrouwen erop dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid weet te nemen en bij verkoudheidsklachten thuisblijft.


Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie over ‘Onder de pergola LIVE’? Neem dan contact op met pien@meurkens.nl